Haber - Blog

ANADOLU YILDIZLARI

19 Ekim 2018

ACAPITAL ve Ekonomist dergileri tarafından Fibabanka ve Vodafone ana sponsorluğunda düzenlenen Anadolu Markaları Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. ‘Büyük İşletmeler’de kendi kategorilerinde Makro, Ulusoy ve Yataş ‘Küçük İşletmeler’de ise Bilge Çiftliği birincilik ödülü kazandı.

 

MARKA Konseyi desteği ile Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen ‘Anadolu Markaları Yarışması’nda kazananlar belli oldu. Fibabanka ve Vodafoneana sponsorluğunda, bu yıl 9’uncu kez gerçekleştirilen yarışmada, 2016 yılında izledikleri marka stratejileriyle başarı öyküsü yaratan 19 firma ödül kazandı. Ödüller, Küçük ve Büyük İşletmeler ve Dijital Dönüşüm olmak üzere 3 grupta verildi. “Büyük İşletmeler” kapsamında, ticaret, tarım-gıda ve imalat alt kategorilerinde 9 firma ilk üç dereceyi paylaşırken 4 firma da jüri özel ödülüne layık görüldü. “Küçük İşletmeler” kapsamında ilk üçe giren firmaların yanı sıra bir de jüri özel ödülü verildi.

ÖDÜL KAZANANLAR Büyük İşletmeler ‘Ticaret’ kategorisinde, Makro Market birinci, Biletal 2’nci, Calista Luxury Resort 3’üncü oldu. Bu kategoride ‘Jüri Özel Ödülü’nü Sadık Grubu ve Bilkent Cyberpark aldı. ‘Tarım-gıda’ kategorisinde, Ulusoy Un 1’inci, İpek Hanım’ın Çiftliği 2’nci, Oba Makarnacılık ise 3’üncü oldu. ‘Jüri Özel Ödülü’ ise Estuz’un oldu. ‘İmalat’ kategorisinde Yataş 1’inci olurken,Alpala Grup 2’nci, Berdan Cıvata 3’üncü oldu. Jüri Özel Ödülü, Ofisline’a gitti. ‘Küçük İşletmeler’ kategorisinde ise Bilge Çiftliği 1’inci, Ceyda Gıda 2’nci, Valiz Dünyası 3’üncü oldu. ‘Jüri Özel Ödülü’ Ganioğulları/Elif Konsept’e verildi. ‘Dijital Dönüşüm Ödülü’ne ise Şimşek Bisküvi layık görüldü. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/anadolu-yildizlari-40265738